Tudomány és technika

ERRE NEM MONDHATTUNK NEMET! - Boston Dynamics Spot bemutató

A múlt héten kaptunk egy telefonhívást, hogy Budapesten van a Boston Dynamics Spot, és hogy szeretnék, ha megnéznénk milyen. Nem sokszor kapunk ilyen lehetőséget, úgyhogy félretettünk mindent és amennyire az idő engedte megnéztük mit tud a robot!
A VIDEÓ NEM SZPONZORÁLT! Sem a Boston Dynamics-szal sem az Alza.hu-val nem állunk szerződésben, a lehetőséget viszont nagyon köszönjük nekik!
Időbélyegek:
00:00 - Bevezetés
02:00 - A teszt körülményei
02:53 - Mi a Spot? Hogy néz ki?
05:58 - Hogy működik?
07:08 - Az akkumulátor
07:55 - Az irányítás
09:01 - Spot funkciói és módjai
14:27 - Miért eszméletlen Spot?
16:10 - Lépcsőzés
17:05 - Problémák és problémamegoldás
19:05 - Mire való Spot?
21:50 - Mi lesz ez után?
22:52 - Lezárás
MIVEL NYOMJUK? ► thevr.hu/mivel-nyomjuk​
Fórum ► forum.thevr.hu​
Honlapunk ► thevr.hu​
Facebook ► thevrtech​
Twitter ► wearethevr

Megjegyzés 

 1. Dávid889

  Dávid889

  3 napja

  Ez a robi robot csak szerintem vicces, meg aranyos ? :D

 2. telelaci2

  telelaci2

  11 napja

  Ez mind nagyon szép és jó, de a bolti ára valószínű több millió forint lesz, még egy tízest is simán el tudok képzelni. Ez nem készül olyan nagy sorozatban mint az autók. Tehát autó áron fogják adni, és igazából csak egy nem túl tartós szórakozás az egész. A 2. héten már unalmas lehet.

 3. Name

  Name

  13 napja

  Zseniális és lenyűgöző de én nem hagynám hogy ezek az izék emberek közelébe menjenek soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Főleg katonaságba Most gondolj bele hogy egy páncélozott fegyverekkel felszerelt izé fut feléd 4 lábon 30 km/órával engem elkapna a szívgörcs!

 4. Don Joe

  Don Joe

  14 napja

  "Kinek való ez az eszköz? ... Ha átlagemberekről van szó, akkor senkinek." Ide kívánkozik az a kis anekdota, amikor is a hetvenes évek végén, talán nyolcvanas évek elején "valaki" felkérte az IBM-et, hogy gyártson számítógépet magánfelhasználásra, magánembereknek. El is nevezhetné mondjuk... személyi számítógépnek (personal computer, PC, ugye). Az IBM-nél akkortájt is dolgozott egy "Pisti", aki rögtön rávágta, hogy "minek?" meg "egy átlagember nem tudná kihasználni"... Negyven évvel később az "átlagember" már élni sem tud nélküle. Csak ennyit akartam nyögni. Na, gyere Spot, megyünk sétálni. De nem megkergetni piros villogó LED-ekkel a biciklistákat, hé!...

 5. István Váradi

  István Váradi

  25 napja

  Nézd meg még fel sem találtuk a rendes MI t de ez már visszapofázik és okoskodik

 6. Rlyx

  Rlyx

  29 napja

  Nem szabad bele rakni piros ledet. 😏

 7. gergo12

  gergo12

  Hónapja

  20-30 millió forint😬

 8. arnPOPEY

  arnPOPEY

  Hónapja

  Csernobilban túlélne?

 9. Zoltán Kozma

  Zoltán Kozma

  Hónapja

  VEGRE. Off the shelf Birodalmi Lepegeto :D

 10. Gyenge Pécé

  Gyenge Pécé

  Hónapja

  Tiszta cyberpunk 2077 Aba volt ilyen

 11. Sheperd Dan

  Sheperd Dan

  Hónapja

  Ez messzemenően a legjobb a tech videótok! Jogos a kérdés: ha piros, akkor baj van, vagy csak nem zöld? ...és a Pisti által felvetett kérdést is nyomatékosítja, hogy mégis merre tart a jövő a technológia fejlődésével?

 12. Laxley1970

  Laxley1970

  Hónapja

  Ez a robot nem újdonság, de Tőletek látni nagyon jó volt! ;) Meg ami meglepett, hogy mi van...????? A Spot Magyarországon?! Hát igen.... lassan elindul világ körüli útjára. Az embereknek meg kell mutatni, bár a Boston Dynamics név már senkinek sem új, de akkor is. Egyre többet meg kell mutatni az embereknek, no persze csak annyit amennyit mi tudhatunk. (mert van egy olyan érzésem, h kb a 98%-áról semmit sem tud az egyszerű halandó...) De meg kell barátkoztatni az embereket a tudattal, hogy igen most már van ilyen is, meg botok, robotok, mesterséges intelligencia stb. Hogy őszinte legyek, bennem a legvegyesebb érzelmek és gondolatok kavarognak kb egyszerre. Elég "modern" embernek tartom magam, vagy 25 éve a számítógép az egyik fő hobbim is. De ez az egész.... nem tudom hogy mondjam el. Nagyon klassz, ha arra gondolok milyen jól jöttek volna ezek a cuccok Csernobilban anno. Vagy most Fukusimában. Milyen hasznos lehet olyan helyeken, ahol mondjuk emberek veszélyeztetik az életüket. Például ez a robot (vagy legalábbis a segítségével) símán hatástalaníthat egy bombát, így nem a tűzszerész kockáztatja az életét... és lehetne sorolni a sok jót. De ugyanakkor az egész félelmetes is. Egyrészt ott van az a bizonyos "98"% amit nem tudsz róla mert gondolom nem kötik az orrunkra. Aztán ott van az, hogy mi van, ha valaki pusztításra, vagy másokat károsító, bántó önös célokra akarja használni...? És végül de talán nem utolsó sorban ott van az AI. A mesterséges intelligencia... ami nagyon úgy tűnik, hogy már alig kell tanítani mert magától is tanul...? Mi van, ha ez a Spotnak nevezet kis csávó egy napon majd azt mondja az embernek, hogy: "Nem! Te nekem ne mond meg, hogy mit csináljak, majd azt én eldöntöm, hogy mi a jó!" Én hallottam már 2 éve egy olyan sztorit, hogy tesztelték nagyon élesben a mesterséges intelligenciát és olyan dolgokat mondott, állított, hogy maga a kutatók csak összenéztek, és annyira megijedtek, hogy szó szerint leállították már maga a tesztet is! A mesterséges intelligencia nemes egyszerűséggel olyant állított egy "beszélgetés" során, hogy idézem: "Az ember túlságosan veszélyes, nem csak önmagára, hanem az egész környezetére, a Földi és nem Földi életre stb... és mint ilyent meg kell állítani!" Ez volt az a pillanat, amikor az egészet leállították és azóta a teszteket is csak amolyan "csökkentett" módban merik végezni. Úgy tudom, hogy pillanatnyilag az egész mesterséges intelligenciának csak egy szó szerint lebutított változatát merik használni, területtől függetlenül. Bocsi a hosszú eszmefuttatásért... és nagyon köszi a videót! :)

 13. hatkarakteresteve

  hatkarakteresteve

  2 hónapja

  Szuper videó lett, köszi srácok, és persze köszi az Alzának is. Miközben néztem, elgondolkoztam, hogy habár (ha jól sejtem) Asimov alaptörvényei nincsenek beleprogramozva, mikor jön el az a szint amikor bele kell programozni a gépekbe? Meddig lehet figyelmen kívül hagyni, vagy meddíg nem jelent veszélyt annak kihagyása?

 14. Budai Nagykálló

  Budai Nagykálló

  2 hónapja

  Maszkot gondolom azért hordott a kezelő, hogy VÍRUSOS ne legyen a gép CPU-ja.... :-)

 15. Kató Gergő

  Kató Gergő

  2 hónapja

  amikor a tech cégek és egyetemek ilyen robotokkal játszadoznak, én pedig egyetemistaként egy sz*ros LCD kijelző vezérlésével szenvedek.

 16. Gábor Kustra

  Gábor Kustra

  2 hónapja

  Arra lennék kíváncsi, hogy vajon mit csinálna, ha egy folyosó végėn a falra ráfestenėnk a folyosó folytatását. Tovább akarna menni, vagy letapogatással êszlelnė, hogy egy sík felület van előtte?

 17. sponzorgram

  sponzorgram

  2 hónapja

  Én így szivatom az emberek Több

 18. Ladislav Blaškovič

  Ladislav Blaškovič

  2 hónapja

  1:50 mi volt az az SCP hang

 19. aPalotaS

  aPalotaS

  2 hónapja

  előbb utobb azt is megtanulja hogy egyszerübb ugy müködni hogyha nincs senki aki az utjaba all es lökdösi xd

 20. Levente Balázs

  Levente Balázs

  2 hónapja

  Küldjünk spotot az űrbe ! :D

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ...Hmmm... Ez. kb. olyan kijelentés volt, mint ha a lépcsőházi szomszédodnak mondtad volna, miután átjött hozzád látogatóba a kivételesen okos Labradorjával... Rendben, küldjük oda. De az űrben hová? Ki a szabad világűrbe, vagy egy űrhajóba, vagy netán egy űrállomásra? És a legfontosabb kérdés: MI lenne a feladata?... A szomszéd Labradorja sem vinné sokra az űrben, ha előtte nem képeznék ki valami "okosságra"! Kiképzetlenül, és feladat nélkül, legfeljebb csak értetlenül, ön- és közveszélyesen kalimpálna, vagy ide-oda próbálna szaladgálni a súlytalanságban egy űrhajóban... Ami Spot-tot illeti, vele annyiban volna csak jobb a helyzet, hogy egyszerűen ÖSSZEGÖRNYEDNE, és meg se mozdulna, ha előtte nem készítenék fel egy célfeladatra...

 21. Kr_szt__nHU

  Kr_szt__nHU

  2 hónapja

  Amikor irodalomból az a házi hogy nézzük meg ezt a videót és válaszoljunk kérdésekre XD

 22. Márk Steininger

  Márk Steininger

  2 hónapja

  A meggyfa története :D hueye.info/home/vide/f3egd7ij1nBnndI.html

 23. Zénó Veress

  Zénó Veress

  2 hónapja

  Ha kölcsönadnátok, elvinném a Margitszigetre futni! Két kör menne neki?

 24. Kocsma Lako

  Kocsma Lako

  2 hónapja

  Tiszta Metal Gear Solid!Biztos szeretik Kojima játèkait!

 25. Károly Csordás

  Károly Csordás

  2 hónapja

  ez a valami olyan mint eggy gyerek

 26. Kenny without S

  Kenny without S

  2 hónapja

  3:10 amikor meglátod a robot lábán a "we are" feliratot és egyből arra gondolsz hogy milyen kedvesek, hogy még a "we are thevr" feliratot is ráírták 😆

 27. Blade Games

  Blade Games

  2 hónapja

  Az érzés amikor a tanár feladja a videót classroom-ba :D. Írt hozzá pár kérdést amit a videó alapján kell megválaszolni

 28. Ufo001Z

  Ufo001Z

  2 hónapja

  elképesztő tehnika ,de 23milla pfuuu

 29. Fresh P

  Fresh P

  2 hónapja

  Elég régóta követem a Boston Dynamics munkáját és kb mikor megláttam, hogy TheVR Tech és Spot egy videón belül dobtam is el a szerszámokat :D Köszi srácok újra az érdekes kontentet :)

 30. jKyh hdhdudh

  jKyh hdhdudh

  2 hónapja

  Köszönöm a fordítást

 31. soiung toiue

  soiung toiue

  2 hónapja

  22:02 Jani:HA HA HA 22:34 Lemerült

 32. Hero Soul

  Hero Soul

  2 hónapja

  Hát nem tudom, én a BD csiti csatiját szeretem követni és engem tökre meghat ez az egész, annyira gyönyörű ez a dolog amit csinálnak ... Sokszor elakad a szavam hogy úr isten, ez annyira szép :D Ahogy a segédkutyákat a mozgáskorlátozottak lassan elengedhetik majd és még jobban könnyíthetik a rászorulók életét, bárhova bemehet emberi élet kockáztatása nélkül vagy akár törmelékek alól, megközelíthetetlen helyekről akár emberi életet is tud menteni ... Annyira megható ilyenen gondolkodni hogy full bekönnyeztem mialatt ezt leírtam Q w Q

 33. Krisztián Nyitó

  Krisztián Nyitó

  2 hónapja

  Dicsak Buksi! Jó irányba haladunk, hogy elszabaduljon a Skynet... 😲

  • Kollekció Rozsdás

   Kollekció Rozsdás

   2 hónapja

   Főleg hogy nincs is a közelében lévő mesterséges intelligencia

 34. Flórián

  Flórián

  2 hónapja

  Hát... lehet én vagyok nagyon borúlátó, de a tank is traktorként kezdte... ha értitek mire gondolok? "War, war never changes"

  • soiung toiue

   soiung toiue

   2 hónapja

   Miért nem mondtok a videóitokban konkrét árakat?

 35. Zeitlose Hundetherapie

  Zeitlose Hundetherapie

  2 hónapja

  .

 36. jozsef balogh

  jozsef balogh

  2 hónapja

  17 év múlva már a robotok fogják irányítani a világot és mi leszünk a rabszolgák 😂😂😂😂😂

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   Robotok, aligha! Legfeljebb, kyborg-ok, akiknek robotok teljesítenék a parancsaikat... De légy erős: 17 év múlva, annak is örülünk majd, ha lesz 1, azaz egyetlen olyan nyugodt napunk, amikor nem kell 200 km/órás szélvihartól, és/vagy soha nem látott mértékű esőzéstől, és/vagy életveszélyes szintű UV-sugárzástól, és/vagy belélegezhetetlenül "baráti" légszennyezéstől, és/vagy észak-koreai szintet is meghaladóan eszement diktatúrától szenvednünk...

 37. Trickster

  Trickster

  2 hónapja

  ha így folytatjuk megéljük a cyberpunk fejlettségét... :D

 38. SteelCityFixedGear

  SteelCityFixedGear

  2 hónapja

  Nem Pisti! Mi nem vagyunk átlagosak :D Az átlagos aszondja: dógetti, né'dikmá hogyáll!!! Mi már elgondolkodunk rajta, mi kell ehhez, mennyi munka, mennyi technika, tudás :)

 39. flame04ful

  flame04ful

  2 hónapja

  16:23 Akadály előtt a robotporszívóm is hamarabb kiemeli magát, hogy átugrasson. Szegény eléggé butítva lehet. 😥 De mi van ..., amiről még nem tudunk?????

 40. Attila Nagy

  Attila Nagy

  2 hónapja

  1:57-2:00- ig vasököl

 41. ZyklonBoi

  ZyklonBoi

  2 hónapja

  A hiba az ember. És erre rá is fog jönni.

  • Kollekció Rozsdás

   Kollekció Rozsdás

   2 hónapja

   Az ember nem hiba. A hiba az az ember aki ezt gondolja

 42. Szilvia Oláh

  Szilvia Oláh

  2 hónapja

  A 'segg' és a 'hátsó' szó helyett mondhattátok volna a "Hátsó lökhárító"-t.:D :)

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ...Na, de Spot, nem egy önvezető autó, hanem egy robotkutya! (Vagy kutya-robot, ha úgy jobban tetszik...) Ebben a vonatkozásban pedig, abszolúte adekvát a 'segg', meg a 'hátsó' kifejezések alkalmazása! (Ha ENNYIRE hajlasz a szépelgő eufemizmusra, akkor egy VALÓDI, eleven kutyánál HOGY nevezed nevén a kutya megfelelő "alkatrészét"?...) :)) Hajdanában, még a legendás Ikarus 55-ös busznak is az volt a közkeletű neve, hogy: "FAROS"!... Lásd ITT: www.google.com/search?q=IKARUS+55+a+faros&tbm=isch&ved=2ahUKEwiq2oXe2JLvAhXF_KQKHXBGBjYQ2-cCegQIABAA&oq=IKARUS+55+a+faros&gs_lcp=CgNpbWcQAzoCCAA6BAgAEBhQzBJYsDpgtjxoBHAAeACAAb0CiAGTCJIBBTkuMy0xmAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=9MA-YKqQGcX5kwXwjJmwAw&bih=658&biw=1326

 43. ColtPtrHun

  ColtPtrHun

  2 hónapja

  Szép munka, jó vidi lett 🙂

 44. Benedek Tor

  Benedek Tor

  2 hónapja

  Részemről olyan informatív volt a videó hogy a programozás tanáromnak elküldtem és most órán együtt nézzük. kell ennél jobb óra..... :D

 45. Csabáné Dr. Kovács

  Csabáné Dr. Kovács

  2 hónapja

  "1:36" Yea i've been getting paid with 𝗣𝗣𝗢𝗡𝗟𝗖𝗔𝗦𝗛.𝗖 𝗢 𝗠 i'm making over $2007 a week with them! ਹਰ ਜੰਤਰ ਤੇ ਉਪਲਬਧ ਹੈ

 46. dcoog anml

  dcoog anml

  2 hónapja

  22:02 Jani:HA HA HA 22:34 Lemerült

 47. Magyari Szabolcs

  Magyari Szabolcs

  2 hónapja

  A lépegető.

 48. Rose P.

  Rose P.

  2 hónapja

  Hány vesémbe kerül egy ilyen buksi?

 49. Csaba Sárközi

  Csaba Sárközi

  2 hónapja

  Miért nem mondtok a videóitokban konkrét árakat?

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ...Azé', mer' még az Alza internetes platformjain sincsenek megadva a robotok árai! Sem 'Spot'-é (a robotkutyáé), sem pedig 'Atlas'-é, a humanoid roboté, merthogy még nem egyeztek meg a Boston Dynamics-szal a forgalmazás feltételeiben, mindössze csak a szándék-nyilatkozatig jutottak el, ami szerint ők akarják forgalmazni, mindkettőt...

  • Kollekció Rozsdás

   Kollekció Rozsdás

   2 hónapja

   Sosem beszélnek árakról.így döntöttek és kész

 50. Gaming Kanális

  Gaming Kanális

  2 hónapja

  Perfekt videó, köszönjük szépen! : )

 51. A Látó Malbeth

  A Látó Malbeth

  2 hónapja

  Én arra lennék kíváncsi,hogy mit tud ez amit egy szamár nem tud...

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ...Hmmm... Mondjuk, nem szórja szerte-szana a trágyáját a lakásodban... Ami, valljuk meg, azé' ölég dicséretes 'hiányosság'... Tudod te, mennyit SZARIK egy szamár 1 óra alatt?... :(( És próbáltál te már egy szamarat, SZOBATISZTASÁGRA nevelni?... Rendkívül okos, de kib@szottul gonosz humorú, makacs jószág... :)) , Okos, ezért TUDJA, hogy mit szeretnél elérni nála, de TUDJA AZT IS, hogy mennyire rühelled, amikor szerte-szana piszkít, ezért nem hajlik a szép szóra!...) :)) 'Spot'-tal, nincs ilyen gond!...

 52. Sipos Szabolcs

  Sipos Szabolcs

  2 hónapja

  17:53 megtudja tudni 😅 nagyon állat egy gépezet

 53. Bàlint Klesch

  Bàlint Klesch

  2 hónapja

  Elképesztő minőség, mint mindig!

 54. CyberPéter- Gaming

  CyberPéter- Gaming

  2 hónapja

  akit érdekel 22 millióba kerül az alap model

 55. I Have Just a Guitar

  I Have Just a Guitar

  2 hónapja

  Úgy néz ki, mint régen volt a Kullancs című mese, és volt egy rész. A kullancs és a gonosz gyermek. A kis srácnak volt ilyen kutyája :D

 56. Max Manfred

  Max Manfred

  2 hónapja

  Mi lesz 17 év múlva? Még fejlettebb eszközök. Amitől félek az kína és háború.

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ...Az pedig lesz... Kína és az U.S.A. között előbb-utóbb HIRIG lesz a Dél-kínai tengeren, az tuti! És ha a kínaiak a nagy akarnokságuk miatt netalán (véletlenül...) elsüllyesztenek egy amerikai rombolót (vagy ne adj' isten, egy repülőgép-hordozó anyahajót...), akkor GAME OVER!... Break News: Biden elnök sürgette a Pentagon-t, hogy mielőbb gyorsítsa fel a mesterséges intelligencia-alapú háborús fegyverrendszerek fejlesztését, nehogy Kína és Oroszország drámai előnyhöz jusson a hasonló célú kutatási projektek révén!... www.bbc.com/news/technology-56240785 No future!...

 57. Dániel Matyó

  Dániel Matyó

  2 hónapja

  Én arra leszek kíváncsi, hogy mikor fognak a portal-ban lévő tureteket gyártani.

 58. László Szordel

  László Szordel

  2 hónapja

  Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem tök cuki a robot

 59. Zoltán Kiss

  Zoltán Kiss

  2 hónapja

  Hatalmas fejlődés, de főleg az ipar számára. Ahogy látom félni még nem kell tőle :)

 60. Benedek Fazekas

  Benedek Fazekas

  2 hónapja

  A szovjet kis tv befigyel.

 61. Star Den

  Star Den

  2 hónapja

  Túlnépesedés, elszállt árak, háború, klímakatasztrófa, bioterror, népirtás és készlethiány. Ez lesz a jövő nem repülő robotkutyák. Már most itt van az előszele. Készüljetek.

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ...Ahogy mondod... A sok idióta hurrá-optimista barom azt hiszi, jön a szép új világ... Pedig még a nagy Aldous Huxley sem képzelte volna, mi vár ránk, alig 80 év múltán, hogy megírta nevezetes disztópiáját...

  • Kollekció Rozsdás

   Kollekció Rozsdás

   2 hónapja

   Persze holnap meg felkelnek a zombik

 62. Second Encounter

  Second Encounter

  2 hónapja

  Nagyszerű, de több haszna nincs mint a piaci párezer forintos elemes játékkutyáknak. Minden csoda három napig tart.

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ​@Second Encounter Egyrészt, NEM 50 milliós, legfeljebb csak 20 (lesz...), az Alza-nál!... (Én, mondjuk nem is onnan szerezném be - ha már... -, hanem egy sokkal barátibb web-áruházból. Az Alza, egy csehországi alapítású cég, és pont olyan szemét "üzletfilozófiája" van, mint a legtöbb, volt cocialista-ország beli alapítású cégnek: pofátlanul magas árak, a lehető legrövidebb idő alatt elért, szégyentelen nyereség elérése céljából...) Másrészt, 1-2 éven belül nemcsak, hogy még többet fog tudni, 'Spot', de nyilvánvalóan csökkeni is fog az ára, különben a Boston Dynamics befuccsolna, és kárbaveszne mindaz a szellemi és technológiai ráfordítás, amit 'Spot' (és pláne, 'Atlas') lérehozása érdekében - és TÖMEGES elterjesztésük céljával - belefeccöltek. Harmadrészt, volt már a jegyzetek között utalás arra is, hogy egy 'Spot'-féle (de feladat-orientált AI-vel "felruházott") robotot, számos olyan feladatra is lehet majd használni, ami az élő ember (vagy eleven kutya...) számára túlságosan kockázatos volna!

  • Second Encounter

   Second Encounter

   2 hónapja

   @Béla Baksay-Róka Nyilván azért kell 50 milliós robot, hogy a bevásárlást szállítassam vele, aztán ott csörtessen mellettem. Nekem bőven megfelel eltolni a kocsiig, aztán bepakolni a csomagtartóba.

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ...No-no!... A pár-ezer forintos (kínai) játékkutyáddal nem tudod elszállíttatni a napi bevásárlásodat, de 'Spot'-tal megteheted, mert a hátára rá lehet rögzíteni, akár 20-25 kilogrammos csomagot is! (És neked, csak battyognod kell mellette, a cipekedés, már nem a te sarad...) Akár, az óvodába is nyugodtan elküldheted a gyerekedért (csak egyetlen-egyszer kell előtte "betanítani"), aztán a kölök biztosan örömmel fog ráülni - és rajta maradni -, míg haza nem érnek!...

  • Kollekció Rozsdás

   Kollekció Rozsdás

   2 hónapja

   Nem is azért van hogy te vegyél egyet mert poén.

 63. László 2

  László 2

  2 hónapja

  URSTN micsoda innováció, 22 évvel a Sony után ők is csináltak egy robot kutyát.

 64. M E

  M E

  2 hónapja

  Már látom a barna sínű spotokat fegyverrel és egy zsákkal a hátán amint az óridítják: RAKD A PÉNZT A ZSÁKBA😂

 65. remixpizzazabalo

  remixpizzazabalo

  2 hónapja

  Durva, hogy fél bitcoinért kapsz egyet.

 66. Monster-800

  Monster-800

  2 hónapja

  és pont az ALZÁNÁL van 1.... hát besza..... xD black fridayen hátha lemegy az ára 30Misire :D :D :D

 67. Marcell Balogh

  Marcell Balogh

  2 hónapja

  Hi

 68. Papp Márk

  Papp Márk

  2 hónapja

  Én ettől a technológiátol el vagyok ámulva, de ennek nem feltétlen lesz jó vége szerintem érdemes azért korlátozni egy szinten őket. Mert át veszik az irányítást.

  • Papp Márk

   Papp Márk

   2 hónapja

   @Kollekció Rozsdás igaz.

  • Kollekció Rozsdás

   Kollekció Rozsdás

   2 hónapja

   @Papp Márk Rengeteg rengeteg idő kell még hozzá. Jelenleg minden mesterséges inteligencia program alapján megy szóval nem tudnak ilyeneket

  • Papp Márk

   Papp Márk

   2 hónapja

   @Kollekció Rozsdás igen ebben igazad van, de lesz idővel én úgy gondolom.

  • Kollekció Rozsdás

   Kollekció Rozsdás

   2 hónapja

   Még csak nincs is bennük olyan intelligencia ami képes erre. El kéne szakadni a filmektől

 69. Dávid Budai

  Dávid Budai

  2 hónapja

  a spacex vett magának egyett hogy tudjanak pl egy elrobbant rakétához akár 1 órával is hozzáférni mint egy ember igy sokkal hamarabb láthatják hogy mi történt mielöt megsemmisülne pl egy égésben. Ezért nagyon hasznos az hogy ennyire ellenáló mindennek.

 70. Balint Burghardt

  Balint Burghardt

  2 hónapja

  Köszönjük ezt a brutálisan menő és exzuziv tartalmat✌️

 71. Yamazaki kun

  Yamazaki kun

  2 hónapja

  Fakeeeeee!!!! Miért butítjátok a népet?

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   @Om Ve A helyzet, még rosszabb! Valszeg, csak szimplán Fideszes...

  • Om Ve

   Om Ve

   2 hónapja

   Úgy látszik eddig egy barlangban éltél öregem..

 72. Yamazaki kun

  Yamazaki kun

  2 hónapja

  Fake!!!!!!!!

 73. Yamazaki kun

  Yamazaki kun

  2 hónapja

  Kamu még árnyéka sincs le vagytok fizetve thevr off

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   Ne röhögtess, zavaros nevűkém!... :))) NÉZD MÁR MEG: 09:55-től, meg 10:40-től! Olyan szép árnyéka van, hogy majd' kinyomja a képernyőt!...

  • Yamazaki kun

   Yamazaki kun

   2 hónapja

   @Bettina Boros Major Animált 😠

  • Yamazaki kun

   Yamazaki kun

   2 hónapja

   @Dániel Matyó Akkor lennie kellene árnyéknak okoska 😠

  • Bettina Boros Major

   Bettina Boros Major

   2 hónapja

   Mikor a lépcsőn megy fel elég rendesen van árnyéka 🤣

  • Dániel Matyó

   Dániel Matyó

   2 hónapja

   Talán azért mert mindenhol ki van vílágítva okostuni.😡😤

 74. BOLDI CENTER

  BOLDI CENTER

  2 hónapja

  Nagyon szuper volt! Köszönjük! :)

 75. Zalàn Zaja

  Zalàn Zaja

  2 hónapja

  Olvastam Asimov összes könyvét kb 10-15 évvel ezelőtt.Nekem úgy rémlik hogy a könyveiben boston robotics volt a robotgyártó cég neve 😀 Csak az a durva hogy a könyveit bő 80 éve írta,mikor még semmi ilyesmi nem létezett.....

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ...Ismered a mondást: A 'véletlen', mint olyan, NEM LÉTEZIK! Csak szerencsés, vagy szerencsétlen irányultságú és/vagy kimenetelű események és/vagy folyamatok léteznek. (Már a kvantum-mechanikai sztochasztikus felfogása is kezd megkérdőjeleződni...) Mindenek VAN oka! Csak a Végtelen és Öröktől fogva létező, és Örökkön-örökké fennmaradó ENERGIATÉR az egyetlen, mely ÖNNÖN-MAGA LÉTEZÉSE OKÁN oka és egyben következménye is mindennek, amit csak tartalmaz...

  • Zalàn Zaja

   Zalàn Zaja

   2 hónapja

   @Ferenc Varga igen ez szinte biztos 🙂

  • Ferenc Varga

   Ferenc Varga

   2 hónapja

   Lehet, hogy Asimov ösztönözte 🤔

 76. Sir Mók

  Sir Mók

  2 hónapja

  Na most elképzeltem, hogy kint ülök a parkolóban beviszem ezt a gépet a hátára erősített bevásárlókosárral a boltba a karjával megveszem ami kell, felugratok az egész cuccal a futószalagra a pénztáros meg néz mint borjú az újkapura XD 21:30-nál mi a tököm az a retardált guruló csirke ? :-)

 77. Chocolate Fox

  Chocolate Fox

  2 hónapja

  Jó nézni ahogy fejlődűnk, de egybe nem. És itt szerintem mások is azt gondolják, vagy csak sejtik mire gondolok. Érdekesen fejlődűnk veszélyt jelentűnk magunkra, másokra szerintem. Amugy (kurva) nagyon aranyos lenne, ha nem lenne ilyesztő számomra, hogy van gondolkodása.

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   ...Nnna, éppenséggel 'gondolkodása', az nincs nekije túl sok! Kevesebb gondolkodási képessége van, mint egy termeszhangyának! A termeszhangya SOKKAL KIFINOMULTABBAN képes felmérni a körötte létező világot! És a termeszhangyának FEJLETTEBB "PROGRAMJA" IS VAN. (Igaz, volt rá, cca. 1 milliárd év evolúciós "fejlesztési" idő...) Ettől függetlenül, lenyűgöző, amit 'Spot' tud! De a gondolkodási 'képessége', még ölég gyatra...

 78. Márk Brekócki

  Márk Brekócki

  2 hónapja

  Kinek jó ez? Katonaságtól kezdődően a gyárakba, vagy akár helyetesítheti pl a futárt, az építészt, szinte akármire lehetne használni. A KUKA robotról nem lesz videó? Azért az se kuka😂😂

 79. PLevyy

  PLevyy

  2 hónapja

  Esküszöm úgy néz ki ez a spot, mint a Half life-ból a Hunter

 80. Fenyci Fenya

  Fenyci Fenya

  2 hónapja

  És őt le lehet vinni este 8 óra után sétáltatni?

 81. Gyuri Dóra

  Gyuri Dóra

  2 hónapja

  Megnéztem több videót a B.D. tól és màr van olyan raktàr, ahol dolgoznak rendesen a strucc kinézetű darabok. Azért erős fenntartàssal kéne kezelni ezt a robotosdit. A robot nem alszik el, nem megy betegàllomànyba, nem nyavajog fizuemelésért. Gondoljuk àt!

 82. Alpár BAKA

  Alpár BAKA

  2 hónapja

  Osztom.

 83. PRO Gamer 23

  PRO Gamer 23

  2 hónapja

  Nekem nagyon tetszik szpot és annyira aranyos mint egy kis újszülött állatka aki próbálgatja a járást

 84. Bence Zsombor Szabó

  Bence Zsombor Szabó

  2 hónapja

  A végén kirázott a hideg....

 85. KillerMonk71

  KillerMonk71

  2 hónapja

  Teljesen felesleges feltenni azt a kérdést, hogy mire lehet egy ilyet felhasználni. Meg hogy mit hoz a jövő. Ha már fel lehet az eszköz "hátára" tenni egy robotkart, különféle scannereket, műszereket...stb. Akkor gondoljátok nem lehet megoldani azt, hogy egy gépkarabélyt vagy egy gránátvetőt tegyenek rá? Dehogynem. Ennél is erősebb burkolat (páncél), fejlett szenzorok (éjjellátó, hőkamera, lézeres bemérés....stb), terepmintás festés, és már mehet felderítésre és ez már akkor nem csak egy szimpla drón, hanem konkrétan autonóm fegyver. Másrészt, majd az ilyesmi dolgok az űrkutatásban is jól jönnek, és amikor egy szonda leszáll egy égitestre, akkor egy ilyen mászik elő a szondából, könnyebben veszi a terepakadályokat. Továbbá a veszélyes nehéziparban lehet alkalmazni. Például bemehet olyan helyre ahol radioaktív sugárzás van, vagy egyéb más biológiai vagy vegyi szennyezés.

 86. Dávid Nagy

  Dávid Nagy

  2 hónapja

  Azt hittem már olyan lesz mint a 200 éves emberbe mikor megkérdezi akarja a robotok 3 törvényélt hallani? És ilyen előadás is lesz mindenféle színes lézer vetítés :D :D

 87. Don Tabasco Esteban

  Don Tabasco Esteban

  2 hónapja

  Nagyon király videó, profi de a szürcsölés nagyon zavaró

 88. Szendy László

  Szendy László

  2 hónapja

  Elképesztően izgalmas videó volt. Nagyon köszi érte srácok!

 89. Zoltan Smartphone

  Zoltan Smartphone

  2 hónapja

  Szuper videó!

 90. Zoltan Smartphone

  Zoltan Smartphone

  2 hónapja

  18:26 "... egyáltalán, zsiráf gida?" :DD

  • Zoltan Smartphone

   Zoltan Smartphone

   2 hónapja

   Amúgy borjú ;)

 91. Krisz Gaming

  Krisz Gaming

  2 hónapja

  Kel egy ilyen basszus

  • Daniel

   Daniel

   2 hónapja

   Csak 20 millió. Jobb ha megnyered a lottót.

 92. István Tar

  István Tar

  2 hónapja

  Van egy KAMUUU videojuk is amikor azt mutatjak mintha AK-47es puskaval (vagy mas csuzlival) tud loni, fenyegetozni, szaltozni, A KET LABON ALLO MODELJUK EZEKNEK... Nos azt egy ficko alakitja szamitogepes trukkok mellett, stb, stb, zold hatter, meg egyebek, SZOVAL SOK MINDEN NEM AZ AMINEK LATSZIK A BOSTON DINA.-NAL. SOK A KAMUUUU.... A VIDEOIKBAN

 93. Uri Hun

  Uri Hun

  2 hónapja

  okés szuper mennyibe kerül 1 vese és 3 lakás +10 milliós hitel elég rá🤣🤣🤣🤣🤣 vagy még +2 vese?

  • Uri Hun

   Uri Hun

   2 hónapja

   17 év múlva lesz egy átlag pc ára=spot árával és az atlas 2.0 lesz =a mostani spot árral

 94. Magor Gegő

  Magor Gegő

  2 hónapja

  Akkor mi van, ha majd a közeljövőben rákapcsolnak egy MI-t egy ilyenre/ennek egy fejlettebb verziójára ?

 95. László Bíró

  László Bíró

  2 hónapja

  Nem tartottam hülyeségnek a Terminátor filmeket, ezek után pedig végképp nem.

 96. VaporX

  VaporX

  2 hónapja

  maszk az nagyon fontos volt látom :D nehogy a robot is megfertőződjön :D

 97. Zsolt Kalácska

  Zsolt Kalácska

  2 hónapja

  Aha oké de mire lehet használni??Hol van ez az emberhez vagy bármilyen 4 lábú állathoz képest...Fényévekre...

  • Zsolt Kalácska

   Zsolt Kalácska

   2 hónapja

   Béla Baksay-Róka Egyértelmű hogy egy élő kutyát választana minden kisgyerek.Vannak gyerekek akik szívesebben játszanak egy ilyen vacakkal meg ülnek a minecraft előtt de mi kirándulunk,túrázunk.Szerinted egy gyereknek mi tesz jobbat?Rohadni egész nap a számítógép előtt vagy kint lenni vele a természetbe túrázni,bicajozni.Szerintem tudod a választ.

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   @Zsolt Kalácska Én is inkább, egy eleven kutyával játszom, ha megtehetem, de mondjuk, a Seychelle-szigetekre nem vinném magammal a kutyámat, mert még a magam részére is igen körülményes elintézni az odautazást... Ami pedig a gyerekeket illeti: ha egy XXI. századi kölöknek feltennéd a kérdést, hogy mivel játszana szívesebben, egy kutyával, egy kerékpárral, vagy egy robot-kutyával, akkor... (Sztem, tudod, hogy mit választana...)

  • Zsolt Kalácska

   Zsolt Kalácska

   2 hónapja

   Béla Baksay-Róka Elég nagy baj ha te a gyerekedet (már ha van) egy ilyen gépre ültetnéd fel mint egy bicajra.Én inkább játszok egy élő hús-vér kutyával mint egy ilyen gyatra utánzattal..”Kinek a pap kinek a papné”

  • Béla Baksay-Róka

   Béla Baksay-Róka

   2 hónapja

   @Zsolt Kalácska Hmmm... Mire is, mire is... Fentebb már írtam választ egy kísértetiesen hasonló (és hasonlóan fantáziátlan) kérdésre. Mire is, mire is... Megvan! Piaci bevásárlás. Megvan? 'Spot', a robotkutya, kb. 20-25 kg-ot tud a 'hátán' szállítani! (Ha ez a kapacitás neked nem elég, akár 1 heti bevásárlásra, akkor vedd igénybe a MASPED-et...) De akár a gyerekedért is elmehet az oviba! (Előtte persze, bele kell programozni az óvoda helyét...) Viszont, a kölök sokkal szívesebben csücsül rá, mint akár egy kerékpárra! (És biztos, hogy nem is hagyja el, mint azt...) De szerintem, akár játszani is lehet vele, akár egy kutyával! Tuti, hogy be lehet arra programozni, hogy egy labdát vissza-'fejeljen', vagy rúgjon! Akár, még foci-kapuba is be lehet szerintem állítani, egy balatoni nyaralás ideje alatt a plázson, ha előtte arra 'trenírozzák' (egy program-bővítéssel, persze), hogy koncentráljon a felé szálló labdára a szenzoraival - és rúgja a lehető legmesszebbre, ha felé száll a bőr... Hát így... (És akkor még nem is szóltam a kábszer futár szerepkörről...) :))

  • Daniel

   Daniel

   2 hónapja

   @Zsolt Kalácska Én pl semmire. De mondjuk egy bank vagy nagyobb áruház tudná, mint mozgó kamera-járőr. Továbbá a többit öntudatlanul is felsoroltad.

 98. Bertalan Szunyogh

  Bertalan Szunyogh

  2 hónapja

  Nagyon szuper lett 🙂👍 A youtube ajánlotta a ezt a csatornát és szerintem nagyon jó, valamint feliratkoztam 👍

 99. Online Bear

  Online Bear

  2 hónapja

  Ez tökre olyan mint a CoD Black Ops-ban a Claw robot.

 100. Online Bear

  Online Bear

  2 hónapja

  Kiváncsi vagyok hogyha elvinném egy ilyen 0-600 méteres saras hegyi sétára megállná-e a helyét.

Következő