Tudomány és technika

Látjuk-e a különbséget? | LG Monitor Showdown

Régóta tervezgetjük, hogy hogyan lehetne egy picit feldobni a monitoros videóinkat. Még tavaly elterveztük, hogy csinálunk egy olyan műsort, amiben több monitor van, és az lenne a kérdés, hogy vajon meg tudjuk e mondani azt, hogy milyen kategóriájú kijelzőt nézünk.
A videót az LG Magyarország támogatta.
Monitorok a videóban:
LG 27GK750F-B ► www.lg.com/hu/monitorok/lg-27GK750F-B
LG 27GN750-B ► www.lg.com/hu/monitorok/lg-27gn750-b
LG 27GN950-B ► www.lg.com/hu/monitorok/lg-27gn950-b
Időbélyegek:
00:00 - Bevezetés
01:17 - A teszt részletei
02:29 - Milyen monitorokat néztünk meg?
03:56 - Az első teszt: Pisti
07:58 - A második teszt: Balázs
13:08 - A harmadik teszt: Jani
19:32 - Framerate teszt 60 vs 144 vs 240 Hz
23:06 - Összefoglalás és lezárás
MIVEL NYOMJUK? ► thevr.hu/mivel-nyomjuk​​​
Fórum ► forum.thevr.hu​​​
Honlapunk ► thevr.hu​​​
Facebook ► thevrtech​​​
Twitter ► wearethevr

Megjegyzés 

 1. Lali Schläffer

  Lali Schläffer

  22 napja

  Blind teszt :'D

 2. Richárd Vadász

  Richárd Vadász

  Hónapja

  Orgazmust kaptam. Informatív és izgalmas videóra sikerült. Jó ötlet volt ez a fajta tesztelés, Jani! Pacsi!

 3. devi Gyöngyösi

  devi Gyöngyösi

  Hónapja

  Ez a teszt szuper volt! Sok mindent tudtam meg! Köszi srácok!

 4. Kocsis Barnabás

  Kocsis Barnabás

  Hónapja

  5K Anyaaa

 5. Vince Kiss

  Vince Kiss

  Hónapja

  Sziasztok ez itt ujra a TheVR tech ahogy igertem nektech

 6. 1861313

  1861313

  Hónapja

  Lol Balázsnak meg sem mutatták a legdrágábbat, Ő úgy sem fog olyant nézni :D

 7. Balint Attila

  Balint Attila

  Hónapja

  Mondtad a videó végén, hogy érdekes monitorok jönnek. Samsung Odyssey G9 tesztetek lesz? Szívesen megnéznék egy jó alapos tresztet róla tőletek. Azt hiába takarnátok kartonnal :D

 8. Zsolt Román

  Zsolt Román

  Hónapja

  best of

 9. Kevin Szigetvári

  Kevin Szigetvári

  Hónapja

  "legolcsóbb" monitor

 10. NE0NFACE

  NE0NFACE

  Hónapja

  Nagyon jó videó lett! Azért egy VA paneles monitor becsempészésével még nehezebb lett volna.

 11. Benedek Halász

  Benedek Halász

  Hónapja

  Milyen jó szakálla van Balázsnak :D

 12. Márton Lengyel

  Márton Lengyel

  Hónapja

  Le a kalappal a videóval👏🏼👏🏼

 13. Bolla Gabor

  Bolla Gabor

  Hónapja

  Amin nem szeretek: Szavak végeinek elharapását( vagy a ba/be ban/ben helytelenm használata, nem tudom, melyik lenn itt is) Amit gyűlölök: Bármilyen okból bárki a kijelzőhöz hozzáér, főleg a KÖRMÉVEL! A videó szuper lett.

 14. Dárió Csipszer

  Dárió Csipszer

  Hónapja

  Én 60Hz-ről 75-re váltottam és már láttam a különbséget 😂 Jajj de rossz 🤣😭

 15. Dávid Bertalan

  Dávid Bertalan

  Hónapja

  Ez fasza volt, köcce!

 16. tradicionalmad

  tradicionalmad

  Hónapja

  Az a "rohadjatok meg" sóhaj a Janitól, amikor Pisti elmondja neki, hogy a második és a harmadik ugyanaz. :D

 17. Tamås Fritz

  Tamås Fritz

  Hónapja

  Caution by Skrxlla a zene az átvezetôk alatt

 18. Merion

  Merion

  Hónapja

  19:00 Szerintem csak nem néztetek olyan kifinomult színtartalmat, amin egy 8-bites kijelző elbukott volna a 10-bitessel szemben. :)

 19. Gabor Mikes

  Gabor Mikes

  Hónapja

  Én komolyan nem akarok senki lelki világába taposni.Tisztelem,becsülöm amit mind csináltok,de inkább a csatorna fő arca szerintem Pisti legyen.

 20. Killer Bean

  Killer Bean

  Hónapja

  Még mindig egy 150 centis 100hz plazma tvén játszom a szinek szokal szebbek a plazmánál mint akármilyen modern készuléketen aki nem hiszi nézen öszehasonlito videót

 21. Birodalom1

  Birodalom1

  Hónapja

  Aki drágállja ezeket a monitorokat, az végezzen egy kis kutatást a múltban, hirdetéseket böngészve és infláció-kalkulátorokkal bíbelődve! Egy 1992-es évjáratú, 19"-os Sony Trinitron monitor a mai áron 1.029.000 forintba kerülne! Egymillió-huszonkilencezer forintba. Egy mezei, 101 gombos Compaq billentyűzet átszámítva 24.500 forint. Egy 9 tűs mátrix nyomtató 440.000 forint lenne! "Régen minden jobb vót". Dehogy volt jobb! Iszonyú drága volt minden.

 22. OwnLevente

  OwnLevente

  Hónapja

  Majd le tesztelitek a msi Meg Aegis ti5 gamer pc-t?

 23. Camari11a

  Camari11a

  Hónapja

  Tapasztalatom, hogy generációváltáskor sosem látom a különbséget, de ha fél évvel később leülök a levedlett darab elé, azonnal kiveri a szemem.

 24. StarHunterCreed

  StarHunterCreed

  Hónapja

  Ez így baszó ahogy most volt

 25. Roland Bottka

  Roland Bottka

  Hónapja

  Tehát egy laikus alig vesz észre különbséget a teszt és a saját tapasztalatom szerint is.Én sosem látok különbséget 50-70 vagy 60-100 fps között sem játékoknál.A felbontásnál a sima sd és hd, fhd között még igen de az fhd és uhd között már megint nem látom a különbséget.Egy mezei felhasználónak teljesen felesleges ultra drága monitorokat vennie.Single játékokhoz, netezéshez, filmezéshez simán elég egy 60hz-s full hd monitor.

 26. Bubie Jaden

  Bubie Jaden

  Hónapja

  Balazs annyira irritalo miert nem lehetett hagyni csak siman vagonak

 27. Kohán Botond

  Kohán Botond

  Hónapja

  sziasztok ez itt ujra a the wr TECH ahogy igértem nekTECH

 28. Tibi Hauer

  Tibi Hauer

  Hónapja

  Megtudja valaki mondani, hogy milyen karóra van pistin?

 29. Balogh Zsolt

  Balogh Zsolt

  Hónapja

  Az igazán jó vak teszt az lenne, ha nem árkategóriában lennének különbségek, hanem márkában! Természetesen az LG nem vállalna be egy ilyet. :D Azért kíváncsi lennék egy ilyen teszt eredményére több márka azonos kategóriája közt. Különböző kategóriákat összehasonlítani kb. értelmetlen.

 30. Pusztai Roland

  Pusztai Roland

  Hónapja

  Sziasztok ez itt újra VR tech , ahogy ígertem nektech..

 31. Róbert Egédi

  Róbert Egédi

  Hónapja

  Nagyon tetszik a koncepció hogy "vakon", "laikusként" kellett megkülönböztetni a monitorok teljesítményét. Azt nézném még meg szívesen, hogy ez kifejezetten játékokra lebontva mit mutat :O Mondjuk 3 játék, 3 monitor, mindegyikkel mondjuk 10-10 perc gaming után mik a Balázs reakciói :) Az érdekes lehet!

 32. Zsolt Safrany

  Zsolt Safrany

  Hónapja

  "Ez nagyon hasonlit az elozore, amit neztem." xD

 33. Arcangyal 22

  Arcangyal 22

  Hónapja

  Szegény Janit megtrolkodták 2szer is

 34. Hyper Random

  Hyper Random

  Hónapja

  Zene a videó alatt: Adrián Berenguer - Still Life Adrián Berenguer - The Art Of Loneliness

 35. sajisama24

  sajisama24

  Hónapja

  Röviden, a nyilvánvaló válasz senkit nem lep meg. Az olcsóbb monitorok egyértelműen nem adják vissza a közép kategóriát. De csúcskategóriára csak akkor van szükséged ha munkához kell. Egyébként, grafikus, fotós munkához is bőven jó a középkategória (tapasztalat). A csúcskategória akkor éri meg, ha belefér a vállalkozásod költségvetésébe. Hitelt ne vegyél fel rá.

 36. Nor besz

  Nor besz

  Hónapja

  a dagadt meg a szemüveges

 37. István Horváth

  István Horváth

  Hónapja

  negTECH

 38. Éva Budai

  Éva Budai

  Hónapja

  hahó :) kérted, hogy írjuk meg, min javítanánk, vagy változtatnánk stb. Én a végén érdekesség képpen egymás mellé tettem volna a monitorokat (ha ez egyáltalán lehetséges), hogy az, amiről végig beszéltetek, látszódjon a néző számára is. Mert többször említettétek, hogy egymás mellett evidens lett volna, hogy melyik a jobb, de így ezt nem láttuk, azt egy picit hiányoltam. Ill. ugyanezt a frame rate-eknél is megnéztem volna, hogy egymás mellett milyenek. Maga a videó szerkezete szerintem tök jó volt, ötletes volt, ahogy kitaláltátok, hogy hogyan "tévesszétek meg" egymást a különb. beállításokkal. Picit érződik, hogy élő stream-ben természetesebben beszéltek, mint egy megszerkesztett vidiben. Csak így tovább! (továbbra sem értek semmihez amit csináltok, csak szeretem nézni, ha palacsintát sütnétek, azt is megnézném) :)

 39. KorryenzTV

  KorryenzTV

  Hónapja

  Pont monitor vásárlás előtt állok (60-ról akarok váltani 144-re,mert rengetegszer nem veszem észre az enemyt) Szóval ez pont jól jött.

 40. Donát Nyíri

  Donát Nyíri

  Hónapja

  Számomra a konklúzió játékhoz(!!!), hogy a 144hz "közepes" IPS paneltől nem éri meg feljebb menni. 50 helyett 150-et költeni a monitorra hihetetlen ugrás a miőségben, viszont 150-ről 250-re növelve a budget már jóval kevesebb érezhető javulást kapsz a pénzedért. Egyébként nagyon hasznos lenne egy ilyen teszt TV-kkel is. Szerintem sokaknak fontos az ár-érték arány sweet spot, amihez ez a teszt tökéletes volt.

 41. yuan fang

  yuan fang

  Hónapja

  Az Egyesült Királyság 2021. évi gyógyszer- és orvosi eszközökről szóló törvénye 2021 február 11-én a királyi hozzájárulás kézhezvétele után lett hivatalos törvény. Ez az Egyesült Királyság kormányának az első jogalkotási intézkedése a Kínai Kommunista Párt (KKP) szörnyű betakarítási bűneire adott válaszként szervek élő Fálun Gong gyakorlóktól és más lelkiismereti foglyoktól. Az új törvényjavaslatot a korábbi gyógyszerekről és orvosi eszközökről szóló törvény módosításával fogadták el, amelyek „hatáskört ruháznak fel az emberi gyógyszerekre, az állatgyógyászati ​​készítményekre és az orvostechnikai eszközökre vonatkozó törvény módosítására vagy kiegészítésére; rendelkezéseket kell hozni az orvostechnikai eszközökre vonatkozó előírások betartásáról, valamint az egészség és biztonság védelméről; és kapcsolódó célokra. ” A módosítások célja az volt, hogy megakadályozzák Nagy-Britannia egészségügyi intézményeit és gyakorlóit, hogy bűnrészesek legyenek a KKP állam által támogatott, szervek iránti tömeges gyilkosságaiban. A módosítást először Marie Rimmer képviselő vezette be, de az alsóházban kudarcot vallott. Amikor Lord Hunt of Kings Heath 2020 júniusában újból bevezette a Lordok Házába, elsöprő támogatást kapott Finlay Llandaff-i bárónő, Northover báró, Lord Ribeiro és Lord Bethell egészségügyi miniszter. A főrendiházban 2021. január 12-én folytatott vita során több lord is felszólalt a jogszabályok mellett. Közülük sokan azt mondták, hogy a módosítás jelet ad a világnak, hogy az Egyesült Királyság többé nem huny szemet az emberi kegyetlenkedések ellen, és konkrét lépéseket fog tenni annak megakadályozása érdekében.

 42. Marcello

  Marcello

  Hónapja

  ez nagyon nagyon tetszett..ha lehetne likeolnám többször is...

 43. Zsolt Lajos Atkári

  Zsolt Lajos Atkári

  Hónapja

  Még hasonlót

 44. -Zsófia I want some cake.

  -Zsófia I want some cake.

  Hónapja

  Kellene egy Balázs appreciation nap 🥺 szegény tényleg látszott hogy félt 👉👈

 45. DarkHammer

  DarkHammer

  Hónapja

  A legolcsóbb monitor: 120 000Ft. Én: A 108cm-es 4k-s tv-m 110 000Ft.

 46. BUKADAAF

  BUKADAAF

  Hónapja

  én, akinek a gépe 120.000 *sad noises...

 47. Adam The Cool

  Adam The Cool

  Hónapja

  Nekem nagyon tetszett ez a ,, vajon meg tudjuk e mondani azt, hogy milyen kategóriájú ? formátumú videó,, és szívesen látnék még ehhez hasonló videókat, természetesen tőletek:)

 48. Balazs Kiss

  Balazs Kiss

  Hónapja

  Jani és a monitorJani

 49. Ármin Marton

  Ármin Marton

  Hónapja

  Szia Jani! Lenne egy kérdésem hozzád. Te melyiket ajánlod? PS5C&Xbox series X?

 50. Betongyalu

  Betongyalu

  Hónapja

  Eszméletlen jó videó volt,végig lekötött.Amit hiányoltam az Pisti volt a Hz tesztnél.Megnéztem volna ő látja e a 144 és 240 között a különbséget.Ez a videó megerősítette hogy mennyire elképesztő fontos kimaxolni a monitorunk beállításait és rászánni az időt a tesztelgetésre hisz láthattátok....Default legdrágább és közepes árú de más beállításoknál elég hasonló a 2.Én egy Dell Alienware AW2720HF IPS 1080p 240 Hz monitorral nyomom.

 51. Péter Koronczi

  Péter Koronczi

  Hónapja

  Srácok ez nagyon hasznos volt, nehéz meghúzni a határt amikor az ár érték arányt vizsgáljuk egy-egy vásárlás előtt, amig ezeket a specifikációkat csak papíron látjuk, addig van jelentős különbség, de a valóság sokkal árnyaltabb. Szóval szívesen látnék még ilyet akár laikus vendégekkel, akár jobban differenciált értékelési rendszerrel pl Pisti perifériáira is kiterjesztve :)

 52. Kornél Kuloványi

  Kornél Kuloványi

  Hónapja

  Amikor az ember összekuporgatja a pénzét az epic monitorra (108000 ft) és a "legolcsóbb" monitor drágább a sajátomnál XD

 53. András Juhász

  András Juhász

  Hónapja

  Nagyon jó volt ez a formátum. Talán többször nézzétek volna a monitorokat nem csak háromszor az még hozhatott volna pár csavart a dologban

 54. GooD93

  GooD93

  Hónapja

  Én egy TN-IPS-VA panel különbség videót szívesen megnéznék!

 55. Z04RD

  Z04RD

  Hónapja

  Még sok ilyet, más eszközökkel is. Az összehasonlító tesztek (szerintem) mindig érdekesebbek. Főleg úgy ha az eszköz funkcionalitása is terítékre kerül. Egy hozzá nem értőt simán elvihet az árcédula (a drágább jobb), és közben lehet, hogy arra amire kell, egy olcsóbb is elég lett volna. Azért pár dolgot én még megnéztem volna egy ilyen tesztben alanyként. Színhelyesség, ghosting, bevilágítás, betekintési szög, stb. Pisti említette a ghostingot, de direktben külön külön ezekről nem beszéltetek, vagy nem került be minden a videóba.

 56. Szabó Márk

  Szabó Márk

  Hónapja

  Esetleg valaki zenecímet?

 57. Zoltán Varga

  Zoltán Varga

  Hónapja

  K I F E J T Ő S E B B vélemény: Ez az összehasonlító teszt baromi ötletes és annyira volt szubjektív amennyire lehetett és persze Jópofa. Imádom. Én nem vagyok se tech mániás, se Gamer, bár 32"-os szerényebb árú monitorom van - filmezéshez is - és szoktam heti 8-10 órát játszani is. Nekem nem való. Ezek az árak és monitorok - szerintem - azoknak valók akik professzionálisba tolják és értenek ahhoz amihez kell. Tudják is, hogy mire kell. Alaposan megválogatják, finomítgatják a cuccaikat. Nekem is vannak magas igényeim sok holmival kapcsolatban, mint másoknak is, viszont, nekem már ez túl sok. Mert, akkor már ehhez kellene összeállítsam a gépemet, hogy kitudjam szolgálni a monitort. Plusz a kiszolgáló egységek. Akkor már legyen összhangban minden cucc, értitek. Összességében iszonyú drága is lehet az átlagfelhasználóknak. Jól át kell gondolni, mert baromi vonzóak ezek a tech cuccok, de könnyen beszippant ez a huncut tech ipar. Főleg, ha ilyen fasza reklámok vannak. ( Tudom ez pont nem egy reklám és nem is fizetett együttműködés vagy mi. Akkor csak bemutató videó simán..Vagy mi). Csak annyit akarok mondani, hogy nem való mindenkinek. Meg kell válogatni kinek mire van szüksége és ne vegyünk fölösleges cuccokat. :) Bár ahogy már korábban elmondtátok valamelyik HH-ban ez is egy drága hobbi tud lenni, ha túltolják az emberek és mindig naprakészek akarnak lenni. Ki mire költ. Azért jó ezt tőletek látni, mert nektek a kezdetektől van alapotok és van egy szép fejlődési görbétek lépcsőzetesen egészen a középkortól napjainkig. Sokat teszteltetek, értitek amit csináltok és nagyon jól is csináljátok. Példaképek lettetek sok embernek. Na meg országos szinten egy Referencia. Vagy olvassátok vagy nem, de még annyi észrevétel, hogy országosan főleg és nemzetközi szinten is a tartalmatok Űbergecijó. Ott van a Legjobbak között. Kész. Tech, trend, érdekesség, humorosság, részletesség és alapos beállítások, videó minőség és felszereltség terén is. Főleg az tűnik fel nekem, amikor leszarozzák a HUeye "képrontó" hatását és a sötét részeknél homályosodik és elvész a részlet. Hát nálatok abszolút nincs ilyen sehol. Kurva jó. Így tovább skacok! Példaképeim vagytok bassza+( Michael Jordan mellett.. ) Béke!

 58. Bővíz Bence

  Bővíz Bence

  Hónapja

  Ez már egy minőségen túl mutat ez a video a minőségek királya😎👌 És ami nem maradhat el az a BASZÓ INTRO :D

 59. Ted Beneky

  Ted Beneky

  Hónapja

  A kartonpapír álcakeret nagyon kreatív! :)

 60. GiXXerRiderUK

  GiXXerRiderUK

  Hónapja

  Nem is tudtam ti is Herman Miller széket használtok! :) 👏👌

 61. Carcosa

  Carcosa

  Hónapja

  A videó mondandója zanzásítva : Vegyél drága monitort! Köszönjük. Igazából egy 30 másodperces lg reklámmal tökéletesen helyettesíthető ez a 25 perc

 62. NoT_Today

  NoT_Today

  Hónapja

  Sziasztok! Én egy TV-t használok monitornak és érdekelne, hogy egy TV mennyire megfelelő erre és mik a különbségek, hátrányok egy monitorhoz képest. Szívesen megnéznék egy videót erről a témáról, vagy akár HH-ban egy pár percnyire szó eshetne róla. Szerintem sokan mások is így vannak vele ahogy Én, hisz már elég olcsón hozzá lehet jutni egy óriási TV-hez. Köszi a videót! Jók vagytok srácok! Így tovább!

 63. Dyingsoul

  Dyingsoul

  Hónapja

  Én csak azt sajnálom, hogy a CRT-ről való váltás óta gyakorlatilag alig történik valami a casual szegmensben. Évek óta ugyanazok a 60 hz-es TN paneles monitorok vannak a 40-50, talán még a 60 ezres árkategóriában is, FHD 24'-al. 13 évvel ezelőtt vettem 24'-os TN paneles 60Hz-es FHD monitort 60 ezerért, most ugyanennyiért van ugyanúgy TN paneles 24' FHD, csak 144 Hz-el. Ennyi előrelépés történt az alésó szegmensben 13 év alatt. Tehát vannak újabb, kijelző típusok és monitor technológiák, csak azok drágábbak is, nem "csorog le" semmi a casual kategóriába és a felső kategória is egyre csak tolódik ki árban. Ez szerintem egy hatalmas probléma.

  • Márk Ambrus

   Márk Ambrus

   Hónapja

   Azóta hány százalékot is inflálódott a jó magyar forint? Azért valós értéke tényleg kevesebb lett az évek során, bár tényleg érdemi előrelépés nem sok van.

 64. :D Sans

  :D Sans

  Hónapja

  Én tennék a beszélgetős részekre(pl itt az Intro) 2 montitort a háttérbe amin a "Jani és mi" Jelenik meg :D

 65. Vágner Dániel

  Vágner Dániel

  Hónapja

  5k felbontás? F*szom, vehetek újat és dobhatom ki a 4ks tvt... :D

 66. Krisztián Adorján

  Krisztián Adorján

  Hónapja

  Egy már korábban látott monitor visszarakása másik beállításokkal alpból férevezet, ha arra számítasz, hogy 3-ból kell választani. :D

 67. BigBenTheory

  BigBenTheory

  Hónapja

  Sziasztok ez itt újra a thevrtech, ahogy ígértem nekTECH😅

 68. orkiman

  orkiman

  Hónapja

  Legolcsóbb monitor 120 ezer.. Oké 🤔 😂

 69. Rudolf Bíró

  Rudolf Bíró

  Hónapja

  Azèrt ennyi pènzèrt monitort?! Ráadásul TN-es 120èr?! Jóisten🥴 Nekem is LG van szeretem,semmi gondom vele,full hd,ips,75hz,1ms,24colos,olyan 40k volt asszem 2 ève. Gyönyörűek a szinek,mindig mikor bekapcsolom ès jatszok azon ámuldozok milyen rohadt szèpek a játèkok. Átlag gamer nemhiszem hogy költ mondjuk 75ezernèl többet monitorra. Lg 24MP59G-P

 70. lászló Csuka

  lászló Csuka

  Hónapja

  Nagyon jó volt Még sok ilyet

 71. BMJ 11

  BMJ 11

  Hónapja

  Mondjuk minden csak nem laikus Balazs.... Aki éjjel-nappal monitorok előtt ül, az a munkája, h monitorok előtt vág, az nem laikus.... Sztem ha az utcáról random embereket hívnánk be, akk sztem meg ugy sem tudnak elmondani h melyik a legdragabb vagy a legolcsobb ha egymas mellett lennének a monitorok :D Ebben azert erzek egy eros Lg reklamot, h igen is latszik a különbség az olcso (am meg ez is gec..draga) és a drága monitorok között MÉG A LAIKUS EMBEREK SZÁMÁRA IS xdddd

  • Márk Ambrus

   Márk Ambrus

   Hónapja

   Amikor bejött a 144hz, ai rohadt drága volt, mára már vannak 50k körül is, jelenleg a 240hz-el húzzák le a játékosok pénzét, aztán néhány év múlva a 144 lesz az alap, a 240 a nem túl nagy szám, akkor elérhető lesz, és a 360hz stb lesz a bazi drága, de nyilván ez sem megy a végtelenségig, mert van az a biológiai határ, egyesek tényleg nem látnak 200-nál többet, és ez nem az a 24fps-es kamu mese.

 72. Danee Mix

  Danee Mix

  Hónapja

  Én biztos látnám a különbséget a HZ-nál a 144 és 240 között, beépített érzékelőm, nagyon érzékeny is vagyok az fps-re, képes vagyok órákig dolgozni azon hogy kicsit több legyen az átlag fps egy adott játékban, gondolok itt multiplayer játékokra, nekem fps-re nagyon érzékeny a szemem.

 73. Ádám Szarvas

  Ádám Szarvas

  Hónapja

  És a végén kiderülne, hogy az nVidia vezérlőpultban a dinamikatartomány limitáltra van állítva.🤣🤣🤣

 74. Armand Veres

  Armand Veres

  Hónapja

  szerintem maradjunk annyiban hogy draga... nagyon drága... kurva draga monitorok....

  • Armand Veres

   Armand Veres

   Hónapja

   @Birodalom1 en németbe dolgozok tehat nem

  • Birodalom1

   Birodalom1

   Hónapja

   Mi keresünk keveset.

 75. Norbi aki Szifi

  Norbi aki Szifi

  Hónapja

  Mind amellett hogy a videò nagyon érdekes és tanulságos, Balázs szakálla zseniális. 😍 Köszi a tartalmat, nagyok vagytok!

 76. Csaba Sütő

  Csaba Sütő

  Hónapja

  Ennek így szerintem nem sok értelme van, mert egy monitor pont azért drágább egy másiknál, mert többet tud többet nyújt valamiben. Szerintem pont, hogy az összes létező előnyös beállítást és funkciót aktiválni kellene és úgy tesztelni. A másik meg szerintem kellene egy kívülálló referencia monitor talán könnyebb lenne a dolog. Az ötlet viszont nagyon jó.

 77. Tancsics Richard

  Tancsics Richard

  Hónapja

  Próbáltam az LG 27GN750 et. Nekem a nála olcsóbb, de határozotatn jobb (ips) LG 27GL650F-B jobban tetszett. Plusz akcióban 40k val olcsobb

 78. sprEEEzy

  sprEEEzy

  Hónapja

  Uuuuuuuuu de baszó a zene😅

 79. Black Phant

  Black Phant

  Hónapja

  Igazából csak megerősített abban amit eddig is tudtam, de emiatt hasznos volt. Ment a like. Érdekes volt, új volt, a show miatt amit belevittetek meg is mosolyogtatott. Kell ennél több?. Az a karton nagyon adta xD Magyar ember azzal dolgozik ami van. gg. keep up the good work.

 80. Àdàm Krasznai

  Àdàm Krasznai

  Hónapja

  Micsoda rímek gyerekek

 81. Bence Fülöp

  Bence Fülöp

  Hónapja

  Gratulálok, nagyon szòrakòztatò, műsor volt! Köszönöm

 82. Krisztián Zè

  Krisztián Zè

  Hónapja

  Nagyon jó volt, így tovább srácok! 👌😁

 83. w0lf Universe

  w0lf Universe

  Hónapja

  1440p-s miért nincs? attól függetlenül hogy 1080p-be teszteltétek

 84. Man Solution

  Man Solution

  Hónapja

  Most tudatosult bennem hogy Balázst nem láttam még szakállal. Kurv@ jól áll neki. Ettől csak hosszabbat! 😀

 85. Azsir Rizsa

  Azsir Rizsa

  Hónapja

  Jó kis teszt. Én kiváncsi lennék egy 60Hz egy 75Hz és egy 120Hz tesztre. Ott ki mit mond. Sokan még ezen játszanak. Csak így tovább srácok.

 86. György Bognár

  György Bognár

  Hónapja

  Linux Tek tipsz

 87. Matyi N53

  Matyi N53

  Hónapja

  Gyerekek, nagyon durva, hogy egy monitor összehasonlítós, tesztelős videót az elejétől a végéig bele tekerés nélkül végig tudtam nézni. 😳 eszméletlen amit csináltok!

 88. ixub

  ixub

  Hónapja

  Na ennyit ér átlag, de még nem átlag felhasználónak is, iszonyat költségekbe vernie magát...

 89. Official TeeRPaaK

  Official TeeRPaaK

  Hónapja

  Ami hasznos lett volna csak hogy teljes legyen a teszt az a VA panel és az tiszta felbontás. 2k -4k között. Egy ilyen teszt ráadásul akkor ad igazi kontrasztot egy átlagos ember számára aki nem forog nap mint nap monitorok között ha egy teljesen átlagos emberrel vagy emberekkel akik teljesen laikusak azokkal megy le a teszt!

 90. Atanos (Irodeak Productions)

  Atanos (Irodeak Productions)

  Hónapja

  Imádom ezt a videót. Ötletes, jó a zene. Ilyen hasonló nem csak sima termék bemutatós/tesztelős videó jöhet még. :)

 91. Ecsédi Richárd

  Ecsédi Richárd

  Hónapja

  Eszméletlen jó video volt! Tetszett ez az új fajta video stílus. Köszönöm! Sziasztok, R1C5I - Twitch

 92. Európai Benzinfalók

  Európai Benzinfalók

  Hónapja

  127 ezer az olcsó :O ez éppen kurva drága!

 93. Ábel Channel

  Ábel Channel

  Hónapja

  24:00 Vakon biztos :D

 94. Strelitzian

  Strelitzian

  Hónapja

  Legolcsóbb monitor csak 120 ezer ft, nagyon jó

 95. L A

  L A

  Hónapja

  Ha 144 hz-t vesszük alapul, akkor mennyire nagy ugrás 1440p és a 4k közti ugrás? Megéri az a plusz töblet vagy elenyésző? Egy ilyen összehasonlításnak is örülnék mint professzionális mind laikus(Bazsi) szemmel, jelenleg 1080p 27" on nézem a dolgaimat de megfordult a fejembe 1440p 16:9 esetleg 21:9 esetleg 16:9 27" de 4k, és egyéb variációk, nem csinálok semmi olyat amihez fontos a 99%srgb vagy adobe színskála lefedettség csupán élvezem a standard ips-t és vissza nem akarok panelbe váltani, de érdekelne hogy tényleg mennyi a külömbség ha kissebb kijelzőn vagy nagyobb kijelzőn a 1440p-t és a 4k-t hasonlítanánk.

 96. L A

  L A

  Hónapja

  Szia/sziasztok, én nemrégibe váltottam 1080p ips 75hz röl ugyanez 144hz re annyi különbséggel hogy nyilván jópár év volt a termék debütálása közt viszont színben is nagy volt a változás, lg27mp59g-p ről - >lg 27gl650f-b - re. Viszont olyan játékba aminél nem fontos az fps és előző monitorral is 200 körüli fps volt nem volt nagy ugrás mert a késleltetés jó volt, nem az igazi 60 vagy 75 fps, persze abba megnyilvánul hogy kevésbé fárad el a szemem még akár 7 óra képernyőidő után sem, már csak ezért is megéri ha nem ips de tn vagy va panel 144hz re befektetni aki még nem tette meg.

 97. Ákos Dicsuk

  Ákos Dicsuk

  2 hónapja

  leg jobb vidisek

 98. Péter Kubányi-Balázs

  Péter Kubányi-Balázs

  2 hónapja

  B*szó ez a zene! :) Pacsi érte!

 99. Ákos Kovács

  Ákos Kovács

  2 hónapja

  0:03 nekTECH

 100. ALEXANDER NSE

  ALEXANDER NSE

  2 hónapja

  Adjatok mar egy rendes nevet a csatornanak

Következő